Søg by eller postnr.
facebook

Om os

Findværksted.dk er værksteder, der er medlemmer af brancheforeningen Dansk Bilbrancheråd. Alle værksteder er tilknyttet branchens Ankenævn for biler, som er oprettet sammen med FDM. Klagenævnet er en ekstra sikkerhed for dig, som leder efter det helt rigtige værksted.

Alle autoværkstederne på findværksted er frie og ejes af mester selv. Fra reklamerne kender du sikkert de frie værksteder, som typisk er tilknyttet en kæde f.eks. Automester, Din Bilpartner, Bosch Car Service, AutoPartner, Hella Service Partner, MekoPartner, Mesterbiler, Teknicar, Quickpot, Point-s, Autoplus og Accept Auto for lige at nævne de vigtigste.

Hvad er ideen?

Tidligere har der ikke været et samlet sted, hvor du har kunnet finde det frie Dansk Bilbrancheråd-autoværksted, som lige er specialist i din bil. Her på siden findværksted.dk kan du indtaste din bils nummerplade og finde et værksted, der er specialist i netop dit bilmærke. Vi har også spurgt værkstederne om, hvilke services de ellers kan hjælpe med, f.eks. hvis din bil skal til syn, hvem kan servicere og reparere en autocamper, en trailer, en bil fra 1970´erne (en vintage-bil), hvem kan skifte og opbevare din bils sommer/vinterhjul, er du kørt i stykker og har ikke et vejhjælpsabonnement, hvilket af værkstederne har så mulighed for at hente dig og din bil. Prisen aftales individuelt.  

Du klikker blot på Danmarkskortet på forsiden og bruger guiden - så er du i gang

Forbrugerside

Vi har også lavet en forbrugerside med forskellige gode tips - klik her

 

 

Hvem er Findværksted.dk ?


Hvad er ideen bag siden ?