Værkstederne hjælper gerne med glasskader

Du finder nemt et værksted der kan det. Brug søgeguiden.

Find et værksted

Find reparation af glasskader

Stenslag / rudeskift

"Pliiiiiinng" du kender sikkert lyden når en sten fra bilen rammer din rude. Den næste tanke er … ødelagde det ruden ? Og derefter følger enten lettelsen, ved at det ikke gav en stjerne i ruden, eller ærgrelsen over, at der kom en stjerne i ruden.

Ærgrelsen behøver nu ikke at være så stor. Efterhånden er teknikken for udbedring af stenslag blevet så avanceret, at stenslag kan repareres. Det kan faktisk næsten ikke ses.

Hvad gør jeg hvis jeg får et stenslag?

Det vigtigste er, at du med det samme får dækket skaden (stjernen) til. Du kan bruge et af de specielle rudemærker, som de fleste værksteder har liggende eller i mangel af bedre, kan du også bruge et stykke tape. Kør derefter hen til dit Dansk Bilbrancheråd-værksted, så kigger vi på det og giver en vurdering af skaden og mulighederne for at hjælpe dig.

Rudeskift

Er stenen, der rammer din rude, så stor, at ruden går i stykker, eller du har revner eller lignende, som bliver så lange, at det kræver et rudeskift - så hjælper vi også med det og sørger naturligvis for at overholde de krav, som foreskrives af de enkelte bilmærker.

Find et værksted

På findvaerksted.dk kan du finde et værksted til præcis den service, som du har brug for.

Alle autoværkstederne er inddelt efter funktioner og kan enten søges på kort, fritekst og efter funktion og service. Så du finder det rigtige autoværksted med det samme.

Find et værksted