Gør din bil klar efter ferien

Hjælp din bil tilbage til en sikker hverdag

Find et værksted

Find en god start på hverdagen

Har du været på kør-selv-ferie? Så har den, for dig forhåbentligt sjove ferie, sikkert været lidt af en belastning for din bil. Derfor har vi samlet 3 råd, der kan være med til at give dig, og din bil, en god start på hverdagen igen. 

Tjek for vand og olie

Når du kører meget længere end normalt, kan bilen bruge overraskende meget vand og olie. Derfor skal begge dele tjekkes,når man kommer hjem fra en kør-selv-ferie. Når det er varmt, og bilens kølesystem arbejder derudaf, bruger bilen mere vand end normalt. En bil, der kører tør for olie eller vand, kan være farlig at køre rundt i.

Husk at tjekke vand og olie, når bilen er kold!

Gør godt rent

Bilen trænger sikkert til en grundig rengøring indvendigt, men også udvendigt har bilen godt af at blive rengjort. Hvis fx døde insekter lov at sidde for længe, kan de være umulige at fjerne og i værste fald kan de efterlade ætsninger i bilens lak. 

Tjek bremser, lys og lygter

Bilens lys og lygter er også blevet godt brugt under kør-selv-ferien. Så tjek dem alle igennem, når du er kommet hjem. 

Et godt råd er også at være opmærksom på bremserne. Du kan ikke mærke, om bremserne trænger til et eftersyn inden fra. Der er den eneste løsning at få en professionel eller en  bilkyndig til at kigge bilen under bunden.

Find et værksted

På findvaerksted.dk kan du finde et værksted til præcis den service, som du har brug for.

Alle autoværkstederne er inddelt efter funktioner og kan enten søges på kort, fritekst og efter funktion og service. Så du finder det rigtige autoværksted med det samme.

Find et værksted