Personlig service

På et mindre værksted er du ikke kun et nummer i rækken

Find et værksted

Find et autoværksted med god service

Fordelen ved at være kunde på et Findværksted er, at du som kunde, ikke får oplevelsen af blot at være et nummer, men at du er et kendt og husket ansigt.

Det betyder noget, at mester og mekanikerne på værkstedet kender dig og din bil. Dermed ved værkstedet også, hvad du forventer og hvordan de vedbliver med at have dig, som en glad og tilfreds kunde.

God service og dygtige teknikere

Vi uddanner løbende vore værksteder i god service og har det med i vort værdigrundlag. Udover god service er der også tekniske kurser i den seneste teknologi, kvalitet og kurser i fejlfinding. Jo mere teknik der kommer i bilerne, jo flere mulige fejl kan der også opstå. Derfor er det vigtigt at værkstederne er på forkant.

Værkstederne rundt om i landet samarbejder med de tekniske skoler omkring videreuddannelse, mange af værkstederne får også kurser igennem de kæder de er med i eller deres brancheforening CAD, som alle findværksteder er tilknyttet.

Find et værksted

På findvaerksted.dk kan du finde et værksted til præcis den service, som du har brug for.

Alle autoværkstederne er inddelt efter funktioner og kan enten søges på kort, fritekst og efter funktion og service. Så du finder det rigtige autoværksted med det samme.

Find et værksted