Klagesystem

Alleværksteder er medlem af Ankenævn for biler

Find et værksted

Find Klagestystem

Alle autoværksteder på Findværksted.dk er medlem af Ankenævn for biler. Ankenævn for biler er et netbaseret ankenævn for bilejere, og behandler forbrugerklager i forbindelse med køb af en bil for over 100.000 kr. eller en værksted/serviceregning over 1.500 kr.

Hvis et værksted og en forbruger ikke kan nå til enighed i en sag, har forbrugeren mulighed for at klage til ankenævnet. Klagen skal indgives skriftligt via bilklage.dk. og det koster 500 kr. i depositum for en bilejer at indgive en bilklage.

Alle klager behandles af et ankenævn bestående af en forbrugerrepræsentant fra FDM, en virksomhedsrepræsentant fra autobranchen og en uvildig formand med særlig juridisk baggrund. Sagsbehandlingstiden vil i gennemsnit være på 1 ½ måned.

Ankenævn for biler er etableret af den organiserede bilbranche heriblandt Dansk Bilbrancheråd - som står bag findværksted.dk - og FDM. Med det formål, for at sikre en hurtig og fair behandling af klager på autoområdet. Alle afgørelser fra Ankenævn for biler kan, efter afgørelsen, fortsat indbringes for domstolene.

Ankenævn for biler kan kun behandle sager, hvor problemet er opstået fra og med 3. december 2007.

Link til ankenævn for biler

Virksomheder der ikke har efterlevet Bilklages afgørelse kan du se her.

Find et værksted

På findvaerksted.dk kan du finde et værksted til præcis den service, som du har brug for.

Alle autoværkstederne er inddelt efter funktioner og kan enten søges på kort, fritekst og efter funktion og service. Så du finder det rigtige autoværksted med det samme.

Find et værksted