Om Danmarks frie værksteder

Find værksted er uafhængige medlemmer af landets største brancheforening

Find et værksted

Find et frit og uafhængigt værksted

Findværksted.dk er værksteder, der er medlemmer af brancheforeningen Dansk Bilbrancheråd. Alle værksteder er tilknyttet branchens Ankenævn for biler, som er oprettet sammen med FDM, og som er en ekstra sikkerhed for dig, der leder efter det helt rigtige værksted.

Alle autoværkstederne på findværksted er frie og ejes af mester selv - og altså ikke underlagt et bestemt mærke. Fra reklamerne kender du sikkert de frie værksteder, som typisk er tilknyttet en kæde f.eks. Automester, Din Bilpartner, Bosch Car Service, AutoPartner, Hella Service Partner, MekoPartner, Mesterbiler, Teknicar, Quickpot, Point-s, Autoplus og Accept Auto for lige at nævne de vigtigste.

God service og dygtige teknikere

Vi uddanner løbende vore værksteder i god service og har det med i vort værdigrundlag. Udover god service er der også tekniske kurser i den seneste teknologi, kvalitet og kurser i fejlfinding. Jo mere teknik der kommer i bilerne, jo flere mulige fejl kan der også opstå. Derfor er det vigtigt,m at værkstederne er på forkant.

Værkstederne rundt om i landet samarbejder med de tekniske skoler omkring videreuddannelse. Mange af værkstederne får også kurser gennem de kæder de er med i eller i deres brancheforening Dansk Bilbrancheråd, som alle findværksteder er tilknyttet.

Find et værksted

På findvaerksted.dk kan du finde et værksted til præcis den service, som du har brug for.

Alle autoværkstederne er inddelt efter funktioner og kan enten søges på kort, fritekst og efter funktion og service. Så du finder det rigtige autoværksted med det samme.

Find et værksted