Skift til vinterdæk

Hvilke overvejelser skal man gøre sig

Find et værksted

Find skift til vinterdæk

Skal man have vinterdæk på?

Det er vel et af de mest stillede spørgsmål på værkstederne i forhold til vejrforhold. Du er altid velkommen til at spørge på dit Findværksted for at få den personlige rådgivning og få en vurdering af dine dæk og netop dit kørselsmønster. Værkstedet kan også hjælpe med at finde de dæk, der passer til dig og din bil.

Kort fortalt handler det i vintersæsonen om forøget sikkerhed. Vinterdæk er bedre om vinteren end sommerdæk. Bor du et sted, hvor sneploven ikke kommer så tit? Ja, så er det også en god idé med vinterdæk. Er du afhængig af din bil hver dag? Så er det også vigtigt med vinterdæk. De fleste er også blevet overbevist efter at have påkørt en anden medtrafikant, da bremselængden også bliver væsentlig dårligere på sommerdæk, når sneen ligger på vejen.

Hvis du gerne selv vil læse mere om dæk, har vi her fundet nogle gode link til "Rådet for større dæksikkerhed", som er eksperter på området. Vi har valgt at dele emnerne op, så du hurtigt kan klikke på linkene og komme direkte ind og læse videre.

Reglerne om vinterdæk i Danmark og vore nabolande kan du finde her.

Lufttryk, inspektion og vejgreb. Læs mere her.

Det er vigtigt at finde de rigtige dæk. Læs mere her.

Find et værksted

På findvaerksted.dk kan du finde et værksted til præcis den service, som du har brug for.

Alle autoværkstederne er inddelt efter funktioner og kan enten søges på kort, fritekst og efter funktion og service. Så du finder det rigtige autoværksted med det samme.

Find et værksted